Samsung lanserar Galaxy Tab S3 i september (bekräftat)

För några dagar sedan rapporterade vi om en källa som sade att Samsung kommer lansera Galaxy Tab S3 under ett event i september. Vilket datum i september återstår dock att se. Men vi tror att ett datum kommer komma fram under resans gång. Surfplattan sägs återigen komma i en mindre och en större variant, där den större av de två sägs få en 9,7″ stor skärm, medan den mindre enheten istället sägs få en 8 tum stor skärm.

Bilden är lånad av GSMArena.com

Källa
 

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.