Meizu Pro 6s specifikationer hamnar på nätet i förtid

Enligt de senaste källorna så kommer Meizu visa upp en ny smartphone i slutet av månaden. Enligt tidigare källor så handlar det om en telefon i mellanklassen, med namn Pro 6s. Nu har en del av telefonens prestanda läckt ut via benchmarkprogrammet AnTuTu, där det mesta av telefonens prestanda avslöjas.

Av bilderna att döma kommer Pro 6s få en skärm med Full HD-upplösning, 64 GB inbyggt minne tillsammans med 4 GB RAM, processorn MediaTek MT6796 och Android 6.0 från start. 

Bilden är lånad av GSMArena.com

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.