Close
Social profiles

Xiaomi har under morgonen presenterat det nya flaggskeppet Mi Note 2. Xiaomi:s telefoner går numera att jämföra med Samsungs Note-serie (stora flaggskepp) medan den mindre Mi 5S går att jämföra med telefoner som till exempel Samsung Galaxy S7. 


Xiaomi Mi Note 2 har utrustats med en 5,7 tums stor skärm med Quad HD-upplösning. Precis som flera rykten har sagt så har telefonen en skärm som sluttar ner längst enhetens långsidor. Panelen är av typen OLED och är flexibel.

Vidare har telefonen fått Qualcomms senaste chipp Snapdragon 821 tillsammans med 6 GB RAM, 128 GB minne eller 64 GB inbyggt minne med 4 GB RAM, ett 4070 mAh batteri, en fingeravtrycksläsare placerad på framsidan, en enkel bakre kamera med upplösningen 22,56 megapixlar, en främre kamera med 8 megapixels upplösning, en inbyggd DAC som kan spela upp ljud i 24 bitar, en USB Type C-kontakt med snabbladdning. Telefonen kommer förinstallerad med Android 6.0.

Modellen med 4/64 GB minne kommer kosta motsvarande 3700 kronor, medans modellen med 6/128 GB minne istället kommer kosta 4400 svenska kronor. Det nämns inte när telefonen kommer bli tillgänglig.

Bilden är lånad av Xiaomi

Källa

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...