Specifikationerna för OnePlus 3T avslöjade

Ryktena kring vad OnePlus kommer presentera på tisdag har varit många. Alla källor har dock varit eniga om att det rör sig om en ny telefon från OnePlus, vid namn “3T”. Nu har en källa listat alla specifikationer för “3T” och i denna artikel kommer jag fokusera på skillnaderna mellan “3” och “3T”.

Först och främst är det sagt att “3T” kommer få en SUPER AMOLED-panel istället för den Optic AMOLED-panel som används i “3”.
Vidare kommer “3T” få 128 GB inbyggt minne, hela 8 GB RAM (LPDDR4) med processorn Snapdragon 821.
Alla andra specifikationer, såsom kamera och konstruktion ska vara densamma som i “3”.
Bilden är lånad av TechRadar

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.