Samsung släpper Galaxy Note 9 endast för att de känner att de måste

På torsdag kommer Samsung hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp nya flaggskeppet Galaxy Note 9. Vid det här laget har allt kring mobilen läckt ut på nätet. 

Den största skillnaden mellan Samsung Galaxy Note 9 och Note 8 kommer vara batteriet, 4000 (Note 9) vs 3300 mAh (Note 8). Visst, Samsung har även uppgraderat displayen, kameran och prestandan, men från Note 8 är det babysteps.

Om man läser mellan raderna är det tydligt att Samsung går all-in inför nästa år med Galaxy S10-serien. Jag tycker det känns som att Samsung släpper Galaxy Note 9 för att följdfölja deras tradition med att släppa minst en Note-telefon per år. Skillnaden mellan Note 8 och Note 9 ser ut att bli mycket liten.

 

Rasmus Hellmyrs
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.