Google Pixel 3 och Pixel 3 XL ser ut att bli dyra

På tisdag kommer Google hålla ett event där sökjätten kommer visa upp de nya flaggskeppen Pixel 3 och Pixel 3 XL.

Nu har priset till mobilerna läckt ut på nätet. Det avslöjas att Google kommer ta 7940 kronor dollar för versionen med 64 GB inbyggt minne medans modellen med 128 GB inbyggt minne kommer kosta 8855 kronor.

Pixel 3 kommer kosta 7026 kronor för 64 GB inbyggt minne medans 128 GB-versionen kommer kosta 7940 kronor. Om detta blir det faktiska priset i Sverige återstår att se!

I övrigt vet vi att Pixel 3 kommer få en 5,5 tumsskärm med Full HD+ – upplösning medans Pixel 3 XL kommer få en 6,3 tumsskärm med Quad HD+ – upplösning tillsammans med en OLED-panel. Bägge enheter kommer vara IP68-klassade samt få trådlös laddning och Android 9 Pie från start.

Via 9to5Google

Handla dina mobiler på Dustin

Följ mig gärna på Facebook

Annons
Sidan laddas...