Samsung

Samsung Galaxy F1 kommer bli årets häftigaste mobil!

Det spekuleras om att Huawei Mate 20 Pro kommer bli årets bästa mobil. Men vilken mobil kommer egentligen bli häftigast för 2018?

Samsung har mer eller mindre bekräftat att man kommer presentera världens första vikbara mobil, Galaxy F1, i november. Det har framkommit att telefonen kommer få en stor 7,3 tumsskärm som man kommer kunna fälla ihop. Utöver det har det även framkommit att telefonen inte kommer få böjbara displayer utan att en aluminiumram mellan displayerna kommer vara böjbar och därmed kommer Galaxy F1 bli en böjbar mobil!

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...