Samsung

Samsung Galaxy S10+ kommer kosta över 13 000 kronor (spekulation)

Det spekuleras om att Huawei Mate 20 Pro kommer kosta runt 11 000 kronor. Men hur dyr kommer Samsungs nästa flaggskepp bli?

Huawei brukar vara kända för att göra mycket prisvärda grejer. Men med tanke på att Huawei kommer ta så pass mycket för sin mobil har jag svårt att tro att Samsung kommer ta mindre för sitt kommande flaggskepp – minst sagt!

Som jag skrev i rubriken misstänker jag att Samsung Galaxy S10+ kommer kosta 13 000 kronor. Om det stämmer eller inte återstår att se!

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...