Samsung

Samsung Galaxy S8 och S8+ erhåller säkerhetsuppdatering

Samsung har under kvällen börjat skicka ut en ny säkerhetsuppdatering till 2017 års flaggskepp Galaxy S8 och Galaxy S8+. 

Samsung började för en tid sedan skicka ut säkerhetsuppdateringen för oktober-månad till de Galaxy S8-modeller som drivs av processorn Snapdragon 835. Nu har Samsung börjat uppdatera Galaxy S8 och S8+ där processorn Exynos 8895 sitter under huven, något som berör svenska exemplar av mobilerna.

Utöver säkerhetsuppdateringen ingår ett gäng buggfixar.

Via SamMobile

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...