Xiaomi Mi Mix 3 kommer med Snapdragon 845 (bekräftat)

Under morgondagen kommer Xiaomi hålla ett event där tillverkaren kommer presentera det nya flaggskeppet Mi Mix 3.

Nu har telefonen åkt fast i benchmark. Xiaomi Mi Mix 3 kommer inte skeppas med Snapdragon 855 utan kommer köra Snapdragon 845. Dessutom ser det ut som att mobilen kommer få 8 GB RAM och inte 10 GB som Xiaomi tidigare påstått.

I och med att mobilen inte kommer få Snapdragon 855 så kommer den inte heller få 5G-stöd. Däremot ser det ut som att Xiaomi kommer visa upp en specialupplaga av Mi Mix 3 med 10 GB RAM och 256 GB inbyggt minne.

Via My Smart Price
Posted by Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.