Xiaomi Mi Mix 3 kommer med Snapdragon 845 (bekräftat)

Under morgondagen kommer Xiaomi hålla ett event där tillverkaren kommer presentera det nya flaggskeppet Mi Mix 3.

Nu har telefonen åkt fast i benchmark. Xiaomi Mi Mix 3 kommer inte skeppas med Snapdragon 855 utan kommer köra Snapdragon 845. Dessutom ser det ut som att mobilen kommer få 8 GB RAM och inte 10 GB som Xiaomi tidigare påstått.

I och med att mobilen inte kommer få Snapdragon 855 så kommer den inte heller få 5G-stöd. Däremot ser det ut som att Xiaomi kommer visa upp en specialupplaga av Mi Mix 3 med 10 GB RAM och 256 GB inbyggt minne.

Via My Smart Price

Priser från PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!