Xiaomi visar upp Mi Mix 3 varianten med 5G

När Xiaomi visade upp Mi Mix 3 visade man inte bara upp en version av mobilen med 4G utan även en version med 5G.

Nu har tillverkarens CEO, Lin Bin lagt upp en bild där han visar upp 5G-versionen av Mi Mix 3 i testlabbet. Vi kan bland annat se att det står ”5G” i det övre högra hörnet. Utöver det utmärker sig den här versionen av Mi Mix 3 med att erbjuda 10 GB RAM.

Via Weibo

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Annons
Sidan laddas...