HMD Global Nokia

Bilder och video på Nokia 8.1

Under morgondagen kommer HMD hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp den nya mobilen Nokia 8.1. Nu har bilder och video dykt upp på mobilen! 

Vi kan se att Nokia 8.1 kommer bli tillgänglig i färgerna silver, svart och blått. Vi kan se att mobilen kommer få en flärp på framsidan tillsammans med dubbla kameror på baksidan tillsammans med en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan. Nokia 8.1 kommer levereras med processorn Snapdragon 710.

Screenshot Capture - 2018-12-04 - 14-11-48.png

Via

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...