Google

Här är Google Assistent-utmanaren Alissa!

Ryska Yandex har under kvällen hållit ett event där man visat upp en ny smartphone tillsammans med en egendesignad röstassistent.  

Röstassistenten kallar för Alissa och kan utföra enklare saker så som att sätta alarm eller tala om hur vädret är. Telefonen heter bara Yanex Phone och erbjuder en 5,65 tumsskärm med Full HD+- upplösning på framsidan. Under huven hittar vi processorn Snapdragon 630 med 4 GB RAM och 64 GB inbyggt minne.

I övrigt har mobilen fått ett 3050 mAh-batteri, en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan och Android 8.1 Oreo installerat från start.

 

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...