Huawei

Huawei Nova 4 dyker upp på nya bilder

Huawei kommer hålla ett event den 14 december där tillverkaren kommer visa upp den nya mobilen Nova 4. Nu har mobilen dykt upp på nya bilder!

Av bilderna att döma kommer Huawei Nova 4 få extremt mycket skärmyta på framsidan tillsammans med ett hål för den främre kameran. På baksidan ser vi att mobilen kommer få tre kameror tillsammans med en LED-blixt. Något som inte syns till är en fingeravtrycksläsare. Detta troligtvis då den gömts under displayen.

Via SlashLeaks

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...