OnePlus

OnePlus 6T erhåller Oxygen OS 9.0.10

OnePlus har under kvällen börjat skicka ut den första betauppdateringen till flaggskeppet OnePlus 6T. Uppdateringen innehåller mest buggfixar. 

Oxygen OS 9.0.10 är den första beta-uppdateringen som skickats ut till OnePlus 6T. Uppdateringen innehåller förbättrat Wi-Fi täckning tillsammans med förbättrad Face Unlock. Dessutom har kameran förbättrats för bilder i mörker. Säkerhetsuppdateringen för december-månad ingår också i uppdateringen.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...