Apple

Kan det här vara nya iPad Mini?

För en tid sedan rapporterade jag om att Apple kunde komma att visa upp en ny iPad Mini fram mot våren. Nu har Ben Geskin skapat en bild som kan visa hur plattan kommer se ut! 

Av bilden i det här inlägget att döma kommer iPad Mini (femte generationen) få en kamera på baksidan tillsammans med en LED-blixt. På framsidan ser det ut som att plattan kommer få en fysisk hemknapp (hur omodernt känns inte det?) tillsammans med en hel del ram runt displayen.

Det känns mycket tveksamt om den nya plattan kommer se ut sådär på framsidan då Apples senaste plattor knappt har någon ram runt displayen.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...