Samsung

Samsung Galaxy S10 kommer få ny svepgest

I samband med lanseringen av Galaxy A8s visade Samsung upp en ny svepgest för att öppna kameran, ett svepgest som troligtvis även kommer bli tillgänglig till nya Galaxy S10-mobilerna! 

Detta innebär att du troligtvis kommer kunna svepa uppåt direkt från låsskärmen (på ikonen för kameran) för att öppna appen för kameran i Galaxy S10. Samsung Galaxy A8s har som sagts utrustats med funktionen så det skulle vara mycket konstigt om Samsung Galaxy S10-mobilerna inte kommer få funktionen.

Via

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...