Apple

Apple tar patent på böjbar iPhone

I en artikel skrev jag nyligen om att flera Androidtillverkare antagligen kommer visa upp böjbara smartphones under 2019. Men Apple ser inte ut att bli en av dessa! 

Däremot har den amerikanska tillverkaren tagit patent på en böjbar enhet. Detta betyder förhoppningsvis att Apple kommer visa upp en böjbar smartphone i framtiden. Mest troligt är att Apple visar upp en böjbar smartphone någon gång 2020.

Patentet har avslöjat att man kommer använda sig av en OLED-panel i den böjbara telefonen.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...