Apple

Apple sägs använd en ny leverantör för Face ID 2.0

I och med presentationen av nästa års iPhones från Apple så sägs det att man kommer visa upp en ny version av Face ID.

Nu sägs det att Apple kommer köpa in 3D-ksmeror (ToF kallade) för tillverkning av nästa generations Face ID. Enligt källan kommer den här tekniken vara betydligt snabbare jämfört med dagens Face ID från Apple. Dessutom ska den vara billigare att tillverka samt att man kommer kunna få ut större kvantiteter av den nya tekniken.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...