Google

Folk rasar på Google – efter den fatala missen

För några år sedan startade sökjätten Google upp det ”nya” gränssnittet Android One, ett gränssnitt som tillverkare kan använda om de vill erbjuda en Clean upplevelse av Android. 

Google har sedan tidigare gått ut och sagt att alla enheter som levereras med Android One kommer uppdateras i minst två år. För en tid sedan försvann däremot texten där man intygade att Android One-enheter kommer uppdateras i minst två år. Folk blev naturligtvis både förvirrade och upprörda.

Lyckligtvis har en person från Google gått ut och sagt att man fortfarande kommer uppdatera enheter som levereras med Android One i minst två år.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...