Apple

Första rapporten om exploderande iPhone XS Max

Apples senaste flaggskepp iPhone XS Max har funnits ute på marknaden i några månader. Nu har det inkommit en rapport om att en iPhone XS Max fattat eld! 

Det hela handlar om en amerikansk snubbe som köpte en iPhone XS Max för några veckor sedan. Han upptäckte nyligen att hans ficka började kännas otroligt varm där hans iPhone låg i viloläge. Det slutade med att telefonen började brinna och således att enheten blev helt förstörd på insidan.

Det rör sig troligtvis om ett måndagsexemplar av telefonen då inga fler rapporter inkommit om exploderande iPhone XS-mobiler.

iPhone-XS-Max-explosion-back.jpg

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...