Huawei

Huawei presenterar P Smart (2019)

Huawei har nyligen hållit ett event där tillverkaren visat upp den nya mellanklassaren P Smart (2019). Vilka förbättringar erbjuder den nya P Smart från Huawei? 

Huawei P Smart (2019) har fått en 6,21 tumsskärm med Full HD+- upplösning. Under huven hittar vi processorn Kirin 710 med 3 GB RAM och 64 GB inbyggt minne. På baksidan sitter en 13 MP-kamera tillsammans med en 2 MP-kamera. På framsidan sitter en ensam 8 MP-kamera.

I övrigt har P Smart (2019) fått ett 3400 mAh-batteri, en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan och Android 9 Pie med EMUI 9 från start. Det är oklart om enheten kommer bli tillgänglig i Sverige och i sådana fall hur mycket den kommer kosta.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...