Huawei

Försäljningen för Huawei har ökat med 21%

Den kinesiska mobiltillverkaren Huawei har minst sagt haft ett turbulent år med en massa hinder från bland annat USA. Nu har det inkommit uppgifter om att man, trots detta, sålt riktigt bra!

Det har nu visat sig att Huawei:s försäljning ökat med 21% under det gångna året. Det är en riktig stark ökning trots att man inte har någon försäljning i USA (och numera även Japan). En stor anledning till att Huawei gått så bra är för att man skapat mobiler med de bästa kamerorna som går att hitta i smartphones.

Tillverkaren har liksom inte skapat flaggskepp som är med i mängden utan som faktiskt sticker ut – det tror jag är den stor del av framgången för Huawei. Jag kan dessutom tänka mig att 2019 kommer bli ett ännu bättre år för Huawei!

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...