Posted in: OnePlus

OnePlus borde börja fokusera på rätt saker #åsikt

Jag skrev för några dagar sedan att jag tycker OnePlus fokuserar på fel saker i och med att man höjt priset på en produkt som nu går att hitta ungefär lika bra till ett betydligt lägre pris. Men vad är det som OnePlus gör fel? 

De senaste åren har OnePlus fokuserat allt mer på att försöka etablera sig utanför Kina. Allt började med att företaget endast sålde sina produkter på sin hemsida. Det fick deras varumärke att kännas speciellt och nördigt.

Men efter att OnePlus börjat sälja sina produkter i flera länder runt om i världen har företaget fått höja priserna på sina produkter då det kostar att ha diverse återförsäljare. Dessutom har företaget börjat göra reklam, något som även det kostar en rejäl slant.

OnePlus är inte längre det självklara valet enligt mig! #åsikt

Detta kanske också intresserar dig…