Alla betor kring Google Fuchsia försvunna

De senaste veckorna har jag rapporterat en hel del om Googles kommande system Fuchsia. Nu har uppgifter kring systemet försvunnit.

Det har sedan en tid tillbaka funnits några betor att få tag på när det handlar om Googles nya system Fuchsia. Nu har det däremot inkommit uppgifter om att Google tagit bort förhandsvisningen av det nya systemet. Google har inte förklarar varför man tagit bort förhandsvisningen av Fuchsia då anledningarna kan vara många.

Främst tror jag att Google tagit bort den nya funktionen för att det kan hända att Google kommer släppa den skarpa versionen av Fuchsia inom kort. Jag tror till exempel att det nya systemet från Google kommer göra debut i mobilen Honor Play II, en mobil som kommer släppas under 2019. Men det återstår att se!

Handla dina mobiler på Dustin

Följ mig gärna på Facebook

Annons
Sidan laddas...