Apple

Analytiker tror att Apples försäljning kommer fortsätta rasa

Jag rapporterade nyligen om att Apple halverat produktionen av iPhone XS Max. Flera analytiker tror även att Apples iPhone-försäljning kommer fortsätta rasa under 2019. 

Under en längre tid trodde många analytiker att Apple skulle kunna sälja 50 miljoner iPhones mellan januari och mars i år. De nya rapporterna pekar däremot mot att Apple ”endast” kommer kunna kränga av 45 miljoner iPhones under samma period. Det återstår att se hur det kommer bli!

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...