Huawei

Fodral avslöjar att Huawei Mate 30 Pro kommer få fem kameror på baksidan

I oktober kommer Huawei antagligen hålla ett event där företaget kommer visa upp den nya Mate 30-serien. Nu påstås ett fodral tagits fram till enheten som kan komma att visa hur den kommer se ut! 

Källan som bilder kommer ifrån påstår att Huawei Mate 30 Pro kommer få fem kameror på baksidan tillsammans med en LED-blixt. Utöver det ser det ut som att enheten kommer få laddkontakten och högtalaren placerad på undersidan. Något som gör bilden mindre trovärdig är att det finns plats för ett hörlursuttag på enhetens ovansida.

När det kommer till specifikationer kommer Huawei Mate 30 Pro troligtvis skeppas med chippet Kirin 990.

Via LetsGoDigital

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...