Google

Google Chrome – systemet får en ny, smart funktion!

Google har under dagen börjat skicka ut en ny funktion till Chrome OS som ger enheterna som kör systemet en rejäl fördel (eller nackdel beroende på hur man ser det). 

Från och med nu kommer Google:s datorer som kör Chrome OS att stänga av all ström till USB-portar när du fäller igen locket på din Chromebook. Det är bra på så sätt att enheten inte kommer dra ström när den är ihopfälld. Den stora nackdelen är däremot om du laddar någon enhet då dessa enheter kommer sluta ladda när locket fälls ihop.

Google har nyligen påbörjat utrullningen av den nya funktionen, något som innebär att det kan ta lite tid för dom att skicka ut funktionen till samtliga enheter som kör ChromeOS.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...