Google

Google Chromecast kan komma i två versioner

Chromecast har ända sedan starten sålt som glass i solsken. Det fanns finns minst sagt ingen anledning för Google att sluta sälja Chromecast.

När Google kommer presentera Fuchsia så tror jag att företaget kommer satsa på att släppa två versioner av Chromecast: en som ser ut som den nuvarande modeller i systemet och en annan modell som kommer ha Googles nya systemet Fuchsia interigerat.

Jag hoppas att Fuchsia-versionen kommer få flera inbyggda funktioner mot för vad dagens Google Chromecast har. Men det återstår givetvis att se!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...