Huawei

Huawei borde ge sina kunder korrekt fakta #åsikt

För några veckor sedan meddelade Huawei att man hade börjat skicka ut Android 9 Pie till P20, P20 Pro och Mate 10 Pro.

Det ser däremot ut som som att flera ännunint erhållit Android 9 Pie till sina mobiler från Huawei som du like ha uppdaterats till Android 9 Pie. Detta innebär att Huawei försenat uppdateringen med flera månader, något som naturligtvis inte är okej.

Det återstår att se när Huawei kommer bö ja skicka ut den stabila versionen av Android 9 Pie till ovanstående mobiler.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...