Huawei

Huawei offentliggör Android One-mobilen Y5 Lite

Huawei har under kvällen hållit ett event där man visat upp den nya budgetmobilen Y5 Lite. Vad erbjuder den här enheten? 

Huawei Y5 Lite erbjuder en 5,45 tumsskärm med HD+- upplösning. Under huven hittar vi chippet MediaTek MT6739 med 1 GB RAM och 16 GB inbyggt minne. På baksidan sitter en ensam 8 MP-kamera tillsammans med en främre 5 MP-kamera.

I övrigt har mobilen fått ett 3020 mAh-batteri samt så kör den Android 8.1 baserat på Android One från start.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...