Huawei

Huawei tar patent på CuteEmoji – kan göra debut i P30 och P30 Pro!

I mars kommer Huawei troligtvis hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp de nya flaggskeppen P30 och P30 Pro.

Nu har det börjat sippra ut information om vad enheterna kan komma att erbjuda på insidan. Enligt mina vänner på Lets Go Digital har Huawei tagit patent på något man kallar för ”CuteEmoji”. Den här funktionen skapar precis som det låter en emoji. Tanken är dock att den ska vara oerhört verklighetsbaserad.

Det sägs att Huawei P30 och P30 Pro kan bli först ut med funktionen!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...