Google

Kommer Google Fuchsia bli en succé?

Jag misstänker att Google kommer hålla ett event någon gång det här året där man kommer visa upp det nya systemet Fuchsia. Men kommer det nya gränssnittet bli en succé? 

Jag misstänker att det kan komma att bli mycket gnäll på Google Fuchsia, i alla fall inledningsvis. Det eftersom att det nya systemet lär vara fullt med buggar, något som inre brukar vara speciellt trevligt.

Av de bilder jag sett ser det dessutom ut som att Fuchsia kommer vara uppbyggt som i en ”lista”, något som kan betyda att det nya systemet kommer påminna en hel del om Apples iOS. Nu kan jag bara tala för mig själv, men i mitt fall så hade jag valt Android över Fuchsia (i alla fall med tanke på hur det ser ut nu). Sen kan det såklart komma att ändras.

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...