Huawei

Kommer Huawei P30 Pro bli först ut med 10x optisk zoom?

Under kvällen skrev jag om att Huawei P30 Pro antagligen kommer få många kameror på baksidan. Nu har det framkommit lite nya uppgifter!

Huawei P30 Pro förväntas bli Huawei:s första smartphone med fyra kameror på baksidan. Den ena kameran har troligtvis ett vanligt ”standardobjektiv”, den andra kameran har troligtvis extra vidvinkel medans de resterande två kamerorna troligtvis kommer få extrazoom (upp till 10x optisk tror jag).

Via Lets Go Digital

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...