Huawei

Test visar att Huawei Mate 20 Pro inte är den snabbaste mobilen

AnTuTu har nyligen släppt en lista på vilka smartphone som fick bäst benchmarkpoäng från appen. Det visar sig att Huawei Mate 20 Pro inte alls är särskilt snabb jämfört med många konkurrenter. 

I testet visade det sig att Huawei Mate 20 Pro fick 302 874 poäng. Det kan jämföras med den mest kraftfulla telefonen i testet, Nubia RED Mars som fick en poäng på 320 464. Dessutom lär flera telefoner med processorn Snapdragon 855 gå förbi Huawei Mate 20 Pro misstänker jag, men det återstår att se!

Via

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...