Google

Tillverkarna borde vara mer intresserade av Google Assistent #åsikt

Google Assistent finns till det mesta nu för tiden. Så varför i hela friden skriver jag den här artikeln kanske du undrar? För att mycket kan bli mer! 

Alla tillverkare som kör Android är mer eller mindre tvungna att ha med Google Assistent i gränssnittet. När det kommer till tillbehör så som högtalare finns det däremot mycket mer att önska. Jag hade till exempel hoppats på att Bose kunde ha tillverkat flera högtalare med stöd för Google Assistent.

Men det kommer med största sannolikhet i framtiden!

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...