Google

Varför kommer Chromecast med en stickpropp?

När man köper ett tillbehör till mobilen är det ofta man bara får med sladden till prylen. Google är däremot generösa och skickar med både sladd och stickpropp till Chromecast. 

Jag tycker att Google skulle kunna skippa att skicka med en stickpropp till varje Chromecast eftersom varenda TV antagligen har ett USB-uttag. Om man skulle vilja ha en stickpropp så skulle jag rekommendera Google att de sålde en variant med stickpropp och en utan.

På så sätt skulle Google dessutom kunna pressa priset ännu mer!

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...