Apple

Apples försäljning går sämre än väntat – här är orsaken

Jag avslöjade för en tid sedan att försäljningen för Att polera går sämre än väntat för tillfället. Här är orsaken till varför försäljningen går så pass dåligt.

Det har framkommit att Apple ställt till det för sig själva när man sålde batterier till äldre iPhones billigt. Då valde många att köpa nya batterier när batteritiden började tryta istället för att köpa en ny iPhone.

Det är däremot möjligt att försäljningen av Apples mobiler kommer öka nu igen när man inte längre erbjuder ett billigt byte av batterier.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...