Google

Dark mode börjar skickas ut till Google Chrome

Google har nyligen börjat skicka ut ett nytt läge till Google Chrome som kommer göra webbläsaren behagligare att surfa på i mörkret! 

Det nya läget innebär att du kan aktivera Dark Mode på Google Chrome. Det ser däremot ut som att det mörka läget endast finns tillgängligt för Chrome till Windows. Det nya läget gör att temat bli mörkt och på så sätt slipper du störa människorna runt omkring dig.

Det är möjligt att det mörka läget kommer till Android och iOS i framtiden.

Via

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...