Google

Google Assistent förbättras på nytt!

Googles smarta röstassistent Google Assistent har blivit ännu bättre genom att den fått stöd för en app som jag misstänker att många i Amerika kommer använda sig av!

Det har nyligen avslöjats att appen Lifesum fått stöd för Google Assistent. Det innebär att du kommer kunna beställa mat med hjälp av rösten. Du kan till exempel säga ”talk to Lifesum” för att sedan säga ”small breakfast.”

Funktionen kommer inte nå svenska Google Assistent då Lifesum inte finns i Sverige.

Via

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...