Google

Google Fuchsia kommer få tillgång till alla appar från…

Just nu håller Google på att utveckla det nya operativsystemet Fuchsia. Nu har flera detaljer kring det nya systemet sipprat ut på nätet som avslöjar något mycket intressant!

Google Fuchsia kommer vara ett helt nytt system från Google. Det kommer som sagt vara helt nytt men det kommer samtidigt ha mycket gemensamt med världens största operativsystem för mobiler – Android.

Under dagen har det framkommit att du kommer kunna ladda ner såväl som öppna och använda appar från Android även till Google Fuchsia. Något som i nuläget är oklart är om du kommer kunna köra veranda app från Android eller om det kommer vara ett begränsat utbud till en början. Det kommer däremot visa sig!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...