Google

Hackare använder sig av Chromecast i ny kupp

Det har nu framkommit att hackare använder sig av Chromecast för att hacka sig in för att visa en mycket speciell grej!

Nu har det framkommit att hackarna använder sig av Chromecast för att marknadsföra PewDiePie:s YouTube-kanal. Det har dessutom rapporterats om att flera personer fått upp en varning med texten ”YOUR Chromecast/Smart TV is exposed to the public internet.”

Det rör sig om en allvarlig säkerhetslucka som Google behöver fixa till snarast!

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...