Huawei

Huawei Mate 20 Pro jämförs med Mate 30 Pro på den senaste bilden

Under gårdagen rapporterade jag om att en bild hade läckt ut på ett fodral till Huawei Mate 30 Pro. Nu har ännu en bild spridits som visar Mate 30 Pro jäms med Mate 20 Pro.  

Av bilden ovan att döma kommer Huawei Mate 30 Pro få ett större kamerahål mot Mate 20 Pro. Det kan således betyda att mobilen kommer få fyra eller fem kameror på baksidan. Det mest troliga är att mobilen kommer få fem kameror på baksidan.

När det kommer till specifikationer ser det ut som att telefonen kommer få processorn Kirin 990. Jag hoppas även att Mate 30 Pro kommer få en 6,7 tumsskärm.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...