Apple

iOS 12 har installerats på 78% enheter de senaste fyra åren

Apple har nyligen avslöjat hur många enheter som installerats med kOS 12 under de senaste fyra åren. Siffran är minst sagt imponerande! .

Apple har under dagen meddelat att 78% av de iOS-enheter som introducerats under de senaste fyra åren kör iOS 12. Det kan jämföras med samtliga enheter som har stöd för iOS 12 där 75% av användarna installerat det nya systemet.

Flera enheter lär dessutom uppdateras i framtiden, men det återstår att se!

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...