Kommer någon mer Chromecast med 4K?

För två år sedan visade Google upp en ny Chromecast som kunde spela upp innehåll i 4K. Men Google har inte släppt någon mer Chromecast med stöd för 4K sedan dess. 

I och med förra årets presentation av Chromecast (Gen 3 som den kallas men som tekniskt sätt är Gen 4) så valde Google att endast visa upp en ny standardversion av Chromecast. Den här kostar 395 kronor medans Chromecast Ultra kostar cirka 799 kronor.

Det är oklart varför Google inte valde att visa upp en ny 4K-version av Chromecast, men det kan dels bero på att Google tycker det gått för kort tid för att släppa en uppföljare till Chromecast Ultra, men det kan även bero på att folk köper vanliga Chromecast och att Google såldes inte ser någon vits med att släppa någon uppföljare till Ultra.

 

Handla dina mobiler på Dustin

Följ mig gärna på Facebook

Annons
Sidan laddas...