Apple Qualcomm

Nu vill Qualcomm bli av med Apple från Tyskland

Jag har vid olika tillfällen rapporterat om att Qualcomm vill bli av med Apple från den kinesiska marknaden. Men det ser ut som att de även vill bli av med Apple i Tyskland. 

Nu har det avslöjats att Qualcomm kommer betala 1,52 miljarder dollar för att bli av med Apples iPhone-försäljning på den Tyska marknaden. Det ser dessutom ut som att Qualcomm kan komma att få igenom sitt förslag.

Hur vida det här fortsätter återstår däremot att se!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...