Samsung

Samsung Galaxy F1 ser ut att få tre kameror på baksidan

Om bara någon vecka förväntas Samsung hålla ett event där tillverkaren kan komma att visa upp det nya flaggskeppet Galaxy F1.

Det går rykten om att Samsung Galaxy S10 kommer få tre kameror på baksidan. Nu sägs det även att Samsung Galaxy F1 kommer få tre kameror på baksidan. Det är oklart hur många kameror enheten kommer få på framsidan, men jag misstänker att enheten kommer få dubbla kameror på framsidan.

Den tredje kameran kommer troligtvis kunna ta ta bilder med stöd för vidvinkel medans den andra kameran troligtvis kommer vara av zoomtyp.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...