Samsung

Samsung Galaxy S10 Lite kan bli en liten enhet med kraftfull prestanda

Den 20 februari kommer Samsung troligtvis hålla ett event där företaget kommer visa upp det nya flaggskeppet Galaxy S10!

Nu sägs det att Samsung Galaxy S10 Lite kommer bli ”kraftfull men liten”. Det sägs att mobilen kommer få en lika stor display som Galaxy S9 men att telefonens mått kommer vara betydligt mindre tack vore mindre ramar runt displayen.

Samsung Galaxy S10 Lite kommer troligtvis få processorn Exynos 9820 i Sverige.

Via Lets Go Digital

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...