Google

Teknikveckan tar en titt på Google Home Hub

För några månader sedan så visade Google upp den smarta displayen Home Hub. Den här enheten finns inte att få tag på i Sverige men nu har en svensk video publicerats på Hub! 

Det är min kollega Peter Esse som lagt upp en video där han visar upp Google:s senaste satsning Home Hub. Vi ser till exempel att man kan styra belysningen i hemmet på ett tämligen smidigt sätt samt att man kan styra sina andra Google Home-enheter med hjälp av Home Hub.

Hela videon kan ni se nedan!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...