Samsung

Ben Geskin släpper nya bilder på Samsung Galaxy S10 – serien

Den  20 februari kommer Samsung troligtvis hålla ett event där tillverkaren förväntas visa upp den nya Galaxy S10-serien. Nu har en ny bild skapats som kan visa de kommande mobilerna från Samsung!

Av bilden ovan att döma ser vi att samtliga varianter av Galaxy S10 kommer få hål för kamerorna. Galaxy S10 och S10 Lite ser ut att få en kamera medans S10+ ser ut att få två kameror. Utöver det ser vi att Galaxy S10 Lite kommer vara den enda modellen som kommer få en platt display av de tre modellerna samt att varje modell kommer få en liten kant under displayen.

Det återstår att se om bilden stämmer överens med den färdiga produkten.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...